Viikon mittaan ollaan treenailtu omassa pihassa, kentällä ti-illan porukkatreeni ja maanantai aamuna kävin tekemässä palauttavan treenin OR nurmella. Ja eilen oltiin Varkaudessa "Satsun korjaamolla". Risty tuntuu nyt olevan aika kivassa vireessä, paitsi ääntä tuntuu tulevan taas aika helposti. On tää yhtä vuoristorataa; ensin B on ihan laama juoksun jälkeen ja sitten *poks* muuttuu kiljuvaksi pikku spaanieliksi. On kyllä tosi yritteliäs ja söpö; treenaaminen huomattavasti mukavampaa kuin laaman kanssa :)

Omissa treeneissä ruutuun menoa (kupille), paikkaa (odotin et itse tarjoaa oikean paikan) ja ruudussa pysymistä (vaikka hyppelehdin ympärillä). Tunnaria; löytyy kaikkialla muualla paitsi Varkaudessa, oma ollut nyt varmuudeksi piilossa. Palauttelee aika kivasti laukassakin :) Kaukoja läheltä; aika ok jos ei ylly haukkumaan. Seuraamista ja liik. istumista (mä oon käskytyksestä tässä niiiiin huono). Metallia; vauhtinoutona, kokonaisena ja nostoa: hyvä B! LT...plääh...

Satsun korjaamolla:

Juoksutettiin "vähän" Blondia: ruutua (kupille, loppu, tyhjään, kupille) ja luoksetuloa (uudestaan, uudestaan, uudestaan). Ongelmana jälkimmäisessä se, kun mä annan lörpön käsimerkin niin Bn pysäys on kans lörppö. Pitää heittää NIIN ETTÄ KÄTEEN SATTUU. Ja jumanskekka: se pysähtyy! Totesin sen hämmästyneenä myös tänään omalla pihalla; SE PYSÄHTYY JA SÄRMÄSTI :)) Eli heitto niin, että oma käsi irtoo ja vähän kaks osaisesti (ikäänkuin hämy ja sit niin kuin heitto päälle). Vaikee selittää mut jospa mä tajuisin :) Istuminen; pitää antaa vaan se apu; hoe itelle istu-istu-istu ja askella oikein. Tunnarissa toi 2 väärää, tyypillinen Blondi, otti mikä eteen sattui kun ei jaksanut/viitsinyt enää tsempata. Haisteli kyllä ensin, mutta kun oli haistellut pari seunimmaista ja seuraava olis ollu piilossa oleva oma, ei kokemus riittänyt jatkamaan ja otti väärän. Tänään sitten omalla pihalla haisteli tosi hienosti, löysi oman ja palautti osittain laukassa. Kyllä me kotona osataan :)

Satsu katsoi la kisan videolta ja saatiin paljon kehuja ja kannustusta. Kiitos, tuntui kivalta :) Lauantaina sitten kokeillaa taas Pieksämäellä. Piuppa oli oppinut vaikka mitä uutta, on se vaan etevä (ja söpö) kakara! Ja pappa veti niin reteet eläkelläistreenit et nuorempia kauhistuttaa ;)