Kun kaikki aina puhuvat/ suosittelevat treenipäiviksen pitämisestä niin kokeillaampa nyt tänne nettiin miten se meiltä onnistuisi. Tuo omalla koneella täytettävä versio tuppaa aina unohtumaan ja ei sinne kauheasti merkintöjä ole tullut.

Tänään vietettiin historiallisen löysää päivää, koko porukka kotona ilman mitään suunnitelmia. Vettä satoi oikeastaan koko päivän, mutta raahauduin kuitenkin Ristyn kanssa kunnon lenkille. Vaikka kastuttiin, niin kyllä kannatti. :)

Koko viikko ollaan treenattu jokapv, joten ajattelin että tänään ei kauheasti tehtäisi. Jotain pientä kuitenkin omalla pihalla oli pakko puuhastella. ;)

*Noutoa:

Pelästyin jo viikolla, että olen saanut noudon ryssittyä taas kökköön kuntoon, kun Risty alkoi miettimään nostoja. Totesin kuitenkin tänään, että ei se ole rikki mennyt, kaksi toistoa ja molemmat laukassa sivulle saakka! Toiseen tosin varasti kun odotin hetken ennen käskyä, mutta tämä ei ole ongelma ainakaan toistaiseksi, joten en puuttunut. Täytyy vähentää noston jälkeistä lennosta palkaamiista, selkeää taantumaa ja arpomista tulee jos sitä harrastaa liikaa. Pitäis muistaa pitää t..rpa kiinni useammin siihen saakka kun R on sivulla, vaikka kuinka tekis mieli lietsoa laukkaa auttamalla.

*Metallia:

muutamia nostoja-palkka- ja muutama sivulle saakka. Läpsii tassulla ennen nostoa, mutta ei yritä kelliä kapulan päällä :)

*Luoksetulo:

Tätä ollaan hangattu nyt pari viikkoa käsimerkki+sanallinen yhdistelmällä ja kokeilin toimisiko pelkkä käsimerkki miten. Lähes kisamatka, pysähtyi käsimerkillä parin pompun kautta, mutta ei kelpaa.. uusi kutsu ja molemmat käskyt ja stoppasi hyvin josta lensi palkka. Täytyy jatkaa molemmilla..

*Kaukoja:

Näissä on ollut tehotreenit ja jotenkin alkaa näyttää, että R alkais hahmottaa seisomaan nousu molemmista maasta sekä istumasta. m-s-i sarja (kehut väleissä) yksittäisten siirtojen (makupala heittämällä) lisäksi onnistuneesti!

*Kiertämistä:

Ollaan harjoiteltu kiertämistä, uus temppu tuntui olevan paikallaan. Lähtee välillä jo kivasti kiertämään yhtä pihapuutamme n. 5-8 metristä. Tässä harjoiteltu stoppeja ja välillä sivulle + tänään kierrettiin kerran tunnarikapula suussa ja hienosti meni!

*Tunnari:

Tässä välillä inhottavaa haahuilua ja kapuloiden sekoittamista, pitäis saada keskittymään paremmin ja yrittämään enemmän. Ja kun löytää oman, kokeilee kahmaisemalla tuleeko kehuja tai nostaa ja kun kehun niin sylkäiseen samantien pois. Ensin kannettiin ja pidettiin pelkkää kapulaa, ok. Etsimiseen laitoin kaksi, oman ja yhden vieraan aika lähekkäin. Meni vauhdilla, pientä haahuilua jonka jälkeen haisteli ok, kauhoi oman suuhun, kehusta sylkäisi ja tuli hakemaan palkkaa. Palkkasin ja uusi toisto, sama toiminta, kun löysi oman niin "merkkasin" onnistumisen naksulla ja rauhassa kehumalla sain sivulle saakka! Tais olla ekoja kertoja kun kapula kesti suussa sivulle saakka! Juu tiedän, naksu vapauttaa, mut kun piti hyvin suussa niin kokeilin mihin saakka tuo.

*Jääviä:

Istumista ja seisomista nopeasti sivulta naksulla ja namilla palkaten, muutamia toistoja, ok.