Aamutreeni Launialan kentällä. Alkuun meinasi taas tulla ääntä, mutta rauhoitettiin tilanne ja jatkettiin vasta kun oli hiljaa.

*Jääviä ja kaukoja

Alku "leikiksi" jääviä edestä ja sitten istuminen suorapalkalla myös sivulta. Kaukoja n. 3 metristä, meinas tulla ääntä...

*LT

Stoppeja namia heitellen, ok

*Ruutua

Ensin kaukaa alustalle; tässä meinaa haistella herkästi (se ruokakuppi??), muuten menee kivalla vauhdilla ja bongaa ruudun hyvin. Sitten otin ilman alustaa joka suunnasta vähän lähempää. Välillä menee hyvin, välillä roiskaisee mihin sattuu. Posiitiivisen aktiivisesti tarjoaa kuitenkin uutta paikkaa jos en sano mitään. Pari kertaa tyyräs itseään merkin taakse?

*Tunnari

Plääh... Haisteli mitä sattuu ensin, meni viimein kapuloille ja löysi oman. Otti ja jäi seisomaan se suussa tuijotellen tiellä menevää koiraa. Peruuttelin taaksemmaksi ja lähti palauttamaan, pudotti matkalle, nostatin ja viimein sivulle... Väliin vähän muuta ja uudestaa ympyrästä; nyt parempi.

----------------------

Illalla toinen kerta mentaali valmennusta. Illan oivallus: ekassa "flow" rarjoituksessa (kuviteltiin mielikuvana täydellinen suoritus) tein ruutua ja Blondi vinkui alussa. Toinen harjoitus, jossa keskityin enemmän omaan rauhalliseuuteen; Blondi teki tomerana, mutta ei vinkunut. Jotain yhteyttä?