Meihin iski, siis koko kaksijalkaiseen perheeseen, vihulaisen kauhee mahatauti Noro-virus. Pari pv meni sitten maatessa sängypohjalla. Sitten rupesin kyttämään Vapun tulevaa synnytystä ja pennelit syntyi 12.2. vastaisena yönä. Treenit on ollut omapiha_keittiö akselilla, mutta jotain on siis puuhasteltu.

Tunnaria..

One tehty pihoissa vieraat kasat + oma ja tänään etsittiin omaa pimeästä huoneesta sisällä. Jotenkin tuntuu noissa kasatreeneissä olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että oma tulee vasta toisella yrittämällä. Ekassa setissä usein "merkkaa" oman, mutta suttaa tassuilla ja pälli ei kestä päättää, että se se on. Olen pistänyt uudestaan vaan etsimään ja sieltä se omakin sitten jossain vaiheessa tulee. Vieraan ekan palauttaa yleensä tosi kauniisti ja laukassakin, mutta omaa pureskelee ihan poikkeuksetta. Satsun kanssa spekuloin ja on kuulemma aika tyypillistä tuo oman pureskelu. Vieraiden tuontiin sovittiin nyt kuitenkin strategia, että käyn välillä uudestaan kapuloiden luona ja nostan omaa. Jos vaikka Blondi kerkeis vähän miettiä, eikä sitten joskus tulevaisuudessa keksi noutaa vaan lisää ja lisää kisoissakin :) Lopputulos ekalla "näytän omaa vieraiden palautuksesta: 3 väärää ja sitten oma... Nooo jatkamma treeniä, kyllä se sieltä tulee..

Kaukoja...

Tähän oon koittanut löytää kestävyyttä ja keskittymistä ja hiljaisuutta. Tämä on liikkeistä eniten se joka saa Blondin ääntelemään, mutta ihan ok pätkiä alkaa kotona löytyä. Mun pitää vaan olla tooosi rauhallinen ja selkeä merkkien/ käskyjen kanssa. Seisomisiin peruuttaa helposti ja s-m seilaa + jostain syystä vähän vinottaa kokonaisuudessa. Mutta nyt jos ensin saisi sen hiljaisen keskittymisen ja varmat vaihdot sarjaan niin en usko noiden muiden olevan kivestys meidän tämän hetkisellä uralla. Keittiössä tuli tänään ja hyviä 4 toiston sarjoja ja kehu+ palkat vasta lopussa.

Noutoja..

Metallin nostoja, nostoja + pa, nostoja edestä sivulla istuen. Koitan kertoa, että pitäis kerätä suuhun nopsaa ja pa on sen kaiken tavoite. Ei oo vieti vielä ulos kun kylmässä ei varmaan ainakaan helpota. Hyvin Blondi on sisäistänyt, että jotain kun saa suuhun niin sivulle pitää pyrkiä. Ja nyt tuntuu hyvältä kun opetin syksyllä pitkän kaavan kautta pitoa, joskus meinaa vähän pureskella kapulaa, mutta eipä ole pudotellut luvatta kertaakaan piitkään aikaan. Ja sivulla pitää tosi nätisti ja napakasti kapulasta kiinni niin kauan, että vapautan sen siitä/ tai otan luov. Hyvä Blondi!

Hyppynoudossa mietti taas hetken ennen kuin poimi, mutta muuten ei ollut mitään ongelmia kun otin kokonaisena. Puukapulan noutoa tarjoaa kaikissa väleissä jos kapula jää maahan: eilen teki nodon kun yritin lähettää kaukaa hyppäämään ja kapula samalla suunnalla maassa ja tunnariin lähettäessä kävi keräämässä samaisen kapulan ja toi sen sivulle ja lähti sitten vasta uudesta lähetyksestä tunnarin haisteluun (teki muuten onnistuneen tunnarin siitä sitten).

Luoksetuloa...

Kokeilin eilen kokonaisen pihalla kisamaisesti ja se teki sen! Jättö hyvä, lähtövauhti reipas, seis yllättävän hyvä (liukas ja jäinen tie + pelkkä km), toinen väli reippaassa laukassa, maahan yllättävän hyvin (pelkkä suullinen, mutta aika voimallinen) ja viimeinen väli ravissa varmaankin tuon aika voimallisen maahan käskyn vuoksikkin. Mutta tääkin alkais valmistua! Otin vielä hypyn kautta molemmat stopit (palkka heti) ja suoraa sivulle myös.

Liikkestä istuminen..

Kun itse keskityn kävelemään oikean rytmin ja käskyttämään siihen niin istuu aikasta hyvin

Seuraaminen...

Tässä yleensä alkuun saattaa painaa, mutta höllää aika pian. Suht ok tähän vaiheeseen nähden ja uskoisin et selvittäis Voi seuraaminen. Askelissa pa:t saattaa lirvahtaa vähän vinoksi, mutta tässä vaihessa musta kuitenkin ihan ok. Kokeilin pidemmän seuraamisen tuossa tiellä eilen ja hyvin tuli, vaikka en palkannut/kehunut niin tiheään kuin yleensä. Kivaa kun "seuraa" on jo itsessään käsky ja kontakti tulee hienosti sillä käskyllä. Ja ei oo yhtään sellainen olo et olis lähdössä mihinkään muualle, vrt vuosi sitten :)

Ruutu on jänyt vähemmälle nyt, tsempataan sitä taas kun mennään halliin seur kerran.

---------

Vapun pennut siis syntyi 3 poikaa ja 1 tyttö, häiritsevät Blondin mielenrauhaa aika kovasi kun olisi mielestään aika paljon parempi Nanny kuin Vappu. En oo päästänyt vielä tekemään lähempää tuttavuutta, että tuore äiti saa hoidella rauhassa pienokaisiaan. Hoitaakin niitä tosi hyvin! Toivottavasti valeraskaus ei saa turhaa boostia pikku pisamanaamoista.