Töistä lähtiissä kaupalla viedyn kapulan nouto (kyllä se sisällä osaa) ja kaukoja.Lumitöissä omalla pihalla ja vähän treeniä myös..

*Ruutua

Tein ruudun pihan ainoaan jollakinkaan tavalla valoisaan kolattuun soppeen. Ilman alustaa; kävin näyttämässä paikkaa, hähetin lennosta, lähetin pa ja jäin matkalle lähettämään. Matkaa ruutuun alle 10m, hyvin se löysi perille ja alkoi pysähtymäänkin napakasti kun heitin lihapullaa aika nopeaan tahtiin pysähdyksestä. Jospa Blondi joskus oppisi bongaamaan ruudun..

*Seuraamista

Pa itse tarjoten ja käskystä, palkkaa, palkkaa ja palkkaa (namia). Hidasta kävelyä ja muutamia käännöksiä. Häiriönä ohikulkenut lenkkeilijä ja koira, jotka jäi katselemaan ihan viereen. Ensin häiritsi, mutta keskittyi kyllä sitten. Hyvä Blondi!

----------------

Sisällä kapulan nostoa ja muutamia istumisia. Olen naksutellut nostoista, mutta odottanut kuitenkin että tulee sivulle ja luovutuksen jälkeen vasta palkka. Blondilla on ollut paripv missio kaivaa Konstan huoneesta kassista jotain, olen aina käskenyt pois ja homma on jäänyt kesken. Tänään sai tehtävän loppuun ja kas; siellä oli viikonlopulta reissukamoihin unohtunut noutokapula!!! Kantoi sen ylpeänä olohuoneesee ja kehuin tistysti ja mentiin yhdessä jääkappille hakemaan "löytöpalkkio" :)