Vullukat treenaa aamutuimaan ja hallilla tietysti ettei varpaat ja nessu kastu räntäsateessa ;)

Risty aloitti, tehtiin kahdessa erässä herättelyksi askeleita ja pa namipalkalla, sitten juostiin ja leikittiin:

*Seuraamista

Pa tuloja, odotin että B tarjoaa, namia. Askeleita; autoin vasemmalle askelissa. Topakka (piippaa alussa kyllä myös kun on oikein innoissaan)!

*Ruutua

Leikkiä, sieppasin lelun ja sitten lähetys ruutuun, eka jälleen vähän varovaisempi, mutta sitten rupes taas varmuutta löytymään. Eeva pahapaha häiriö jos seisoo liian lähellä ruutua, vaikkei ole heitellyt pitkään aikaan mitään. Täytyy itse heittää palkat nyt vaan. Aluksia alusta, sitten ilman ja lopuksi vielä alustalle. Kerran ajautui sivusta ulos ja siitä ohjasin km+"ruutuun" ja hienosti sivuaskelilla vaihtoi paikkaa ruutuun :)

*LT

Juostiin lisää, tuolin kiertämisleikissä suoraa sivulle, kerran seis+km ja super stoppi!! Heitin lihapullan vasta kun oli pysähtynyt ja kehuin. Pari kertaa maahan. Tässä pitää tehdä vaan lisää treeniä ennen kuin ahnehtii matkaa liikaa, että sais putoamaan nopeasti maahan, eikä hyppis käteen saakka. Ja heittää nami "laakana" etujalkojen väliin.

----------------------

*Noutoa

Kapula maahan ,"hae" ja heti kun kapula oli B suussa lähdin liikkeelle ja kehuin, juostiin ympäri hallia, hyppyä, käännöksiä tms ja lopuksi "hae" ja odotin että tuli sivulle ja palkka. Spekuloin illalla tätä Satsun kanssa, ei oteta tätä nyt ohjelmistoon kuitenkaan, vaan jatketaan entisiä kuvioita takaperin ketjuttaen. Tunnarin pito ohjelmistoon myös.

*Liik ist

Pari edestä hengaillen ja sitten seuraamisesta, istui hyvin, kerta riitti!

*Kaukoja

m-s ja palkka, s-m riman kanssa läheltä. sitten sarja. m-s tais tarvita taas monta käskyä, muutenkin taas peruutti aika reilusti, ei välittänyt vaikka peruutti takana heiluvan Eevan jaloille, jatkoi seuraavia siirtoja sitten "sylissä". Muista: vaihtele välimatkoja ja sarjatreeniä vois ottaa nyt myös ihan läheltä, olen liian kaukana aluksi! Ja kun menen koiran luo palkkaamaan niin vois olla joskus hiljaa myös, ei aina kehua matkalla. Lopuksi tosi pitkästä matkasta m-i, hyvä!!

-------------

Kyllä siitä vielä hyvä tulee... Joku päivä. Huomenna JKL näyttelyyn osastoa kokoamaan, ruutumerkit ja noutokapula on optimistilla mukana jos kerkeis jossain vaiheessa treenata ihan vaikka siellä näyttelyhallissa:) Blondi menee pitkästä aikaa näyttelyyn myös, osaakohan se vielä tepsutella kehässä?