Urpolassa Eevaa ja Tempoa odotellessa otetiin jo noutoa, kun tässä häiriötä ihan kiitettävästi:

Pitoa, kutsunoutoa ja välistä poimimista; puree niin perkuleesti alkuun, mutta nostaa viimein kontaktin ja pääsen kehumaan. Sitten pitää hyvin ja irrottaa vasta käskytä. Kutsut laukassa lähes perille (pitkä matka), poimiminen vähän sitäsun tätä. Passailee ohjatun kapulaa suuhun ihan kuin metallia, periaatteessa tekee töitä mutta kikkailee. Plääh

Hallilla:

*Ruutua

Leikkien, alustalle ja lelu lensi. Alusta pois, jäi pyörimään ruudun eteen, uusi käsky perille. Näytin paikan ja uudestaan, ok. Alusta takas ja kaukaa, lihapulla lensi. ok, tomerampi yritys ja vähemmän haistelua musta nyt kun viimeviikolla.

*Liik ist

Mä en osaa tätä!! Eikä sitten koirakaan. Istuu jähmeesti ja mä en osaa antaa sitä jalkaapua niin kuin haluisin! Istuuhan se kun mä pysähdyn, mutta... Ainakin sata yritystä, ei nyt ihan mutta siltä tuntui. Istui se välillä joo ihan ok, olis pitänyt lopettaa aikaisemmin tai harjoitella ilman koiraa. Tai Eevahan vois leikkiä mulle koiraa niin saisin treenata kiusaamatta Blondia :)

*Kaukoja

s-m riman kanssa, mieti käsimerkki selväksi!!! Kokeiltiin sarja. Menee selvästi epävarmaksi jos tulee monta siirtoa ilman palkkaa/kehua, nyt n otettu liikaa vain yhtä. Eka ja toka siirto meni ok, kolmanteen tarvi 2 käskyä (i-m taas). Sitten rupes tulemaan ääntä (vinkuu) ja peruuttamista. Eli tässä viivettä kehuun ja ota käyttöön sarjassa hymy+ vielä isompi hymy :))+kehu ja sitten vasta palkka. Ja mun on opittava kehumaan myös pienen viiveen kanssa välillä!!

*LT

Palkkasin alun, Eeva käskytti, suora ja leluun + leikkiä.

Loppuun palkkasin muutamia aloituksia eli nopeita maahanmenoja.

--------------------

Töistä lähtiissä nouto kaupalla, meni ihan sähläämiseksi, ei mitään keskittymistä. Höh

------------------

Illalla kotona pihassa noutoa: 1 nosto+pa, 2 jätetyn nouto, 3 viedyn nouto; ei mitään ongelmia teki hienosti!! Piti kokeilla vielä sisällä 3x viedyn nouto, teki superisti, poimi HETI nappaamalla ja hyvä ilme naamalla tomerana sivulle!!! Olisko tässä kuitenkin jotain toivoa??? 

Ollaan harjoiteltu "pujo" temppua myös, välillä B on sitä mieltä et mun pitää varmaan a) hakea jotain tai b) juosta jonnekkin lujaa, mutta muutaman kerran on jo hokassut kiertää kintunkin ilman kädellä auttamista :) Hauskaa :) Ja päivän piristykseksi meitsin ja Milan reportaasi TOKO MM:istä oli päässyt Koiramme lehden lööppijutuksi, nastaa!