Aamulla kaupalla tunnari: vieraita 3 kapuan kekoja ja oma seassa (ympyrä). Vapautin ja namista lähetin; näytösluotoinen "tää on helpponakki" haistelu. Pudotti ennen pa ja nostatin uudelleen; palkkaa!!!

--------

Illalla Riikan ja Tiinan kanssa Portilla. Otin ensin ruutua alustalle kaukaa ja läheltä ilman; hyvin meni! Luoksetulo kokonaisena maahanmenoon asti; oli musta hyvä liukkaalla matolla. Seissiin pelkkä km ja maahan kaikki avut; sukelsi maahan tosi hyvin! Seuraamista; suoralla norm kävelyssä vähän painoi, juoksu hyvä ja hitaassa tsemppasi. Sitten:

*PO:t

Teki molemmat ihan hiljaa!! Istui ok ja rauhassa. Maahan hyvin ekalla omalla käskyllä (ei häiriintynyt/ hämääntynyt muiden käskyistä), palkkasin alas. Painoi pään alas aika pian jätön jälkeen, oli kuulemma painanut silmätkin kiinni välillä. Ei saa kuitenkaan nukahtaa :) Mutta makasi ihan hipihiljaa ja rauhassa, ei mennyt lonkka-asentoon ja nousi kuitenkin ekalla käskyllä, omalla vuorolla istumaan! Rauhallisista treeneistä on ollut apua äänenkäyttöön ja varmaan tutuksi tullut paikkakin rauhoitti. Hyvä Blondi!

*Tunnari

Vieraat 3 kapulan kekoja ja oma seassa (rivi). Rölli oli ihan lähellä lähetyspaikalla vieressä. B lähti vapautuksesta haipakalla kapuloille; pyörähti ja "räyh, nää on mun" Röllille, hätäinen haistelu, hetken jo luulin, että ottaa minkä sattuu. Tsemppasi kuitenkin ja haisteli oman. Pudotti palautuksessa just kun Riikka oli sanomassa "hyvä", nappasi samantien suuhun ja jatkoi pa :) En uusinut, päätin tänään, että yks hyvä vaikka usemman kerran pv, eikä sitten uusita jos onnistuu. Erikseen otin jätetyn oman noudon+palautuksen, nosti palautukseen jopa laukan!

*Metallia

Kerrankin lämpimässä vieraassa paikassa. Pari nostoa ja palkka heti. Sitten B istumaan, metalli väliin ja kutsu "hae", poimi ja pyörähti sivulle suht ok. Pa tulo varovaisempi kuin ilman metallia, mutta pitää sitä tosi hyvin! Ei aiettakaan löysätä ennen kun saa luvan, vaikka ottaisin kapulasta kiinni!

*Liik ist

Kokonaisena, Riikka käskytti, ok. Lievempi jalka-apu ja odotin rauhassa käskyn jälkeen sopivan paikan ja tein omassa rytmissä. B istui hyvin. Paluissa ei ongelmia.

*Kaukoja

Temputellen ihan läheltä. Tähän pitäis keksiä joku, kuumenee/ haukkuu ja peruuttelee tässä aika helposti, mutta vaihdot ei todellakaan varmoja vielä. Pitäisköhän palata ihan lähelle tekemään siirtoja oikealla tekniikalla ja takuuvarmasti, ainakin välillä..

Loppuun vielä leikittiin ja tein suoran lt.