Aamun pikikset Eevan ja Tempon kanssa.

*Seuraamista

Painoi alkuun, mutta pää oli musta rauhassa. Aloitin ilman mitään erityistä riehuttamista, oli ollut hetken seinässä "liekittymässä". Palkkaa (lelu) vasta kun oli tehnyt kunnolla töitä.

*Ruutua

Eeva vei alustan ja otin B pannasta kiinni ja käveltiin yhdessä ruutua kohden ja hetsasin "missä ruutu??", laskin irti kun nyki ja hyvin meni, liirasi alustan kanssa takaa ulos, heitin lihapullaa. Kauempaa pa uudestaa, ok (tais vilkaista matkalla Eevaa mutta jatkoi kokoajan laukassa) ja kerran myös ilman alustaa. Loppua (maahanmeno + palkka/nami, seuraamaan/leluun) erikseen

*Maahanmenoja edestä

*Noutoa

2xpito, 1xkutsu ja 1x maasta poiminen. Rauhallisemmat pidon aloitukset kaikkiaan ollut nyt sen Kuopion keikan jälkeen, paitsi että ei pidä niin hyvin kapulasta kiinni mutta ei siis purekkaan. Lörppö ote. Palautus keskimmäisessä kevyessä laukassa, poimimiseen lähti laukalla, poimi nopeasti ja loppu ravissa. Palkkasin yhden öuovutuksesta, muut vapautin namia heittämällä.

*Kaukoja

Istuminen kaikista paikoista on nyt vähän vuorostaan hukassa. Maa tulee hyvin, seisominen ailahtelevasti ja istuminen huonoiten. Oonko palkannut tätä nyt liian vähän?? Haukkuu ja peruuttelee aika herkästi..

*liik ist

kerran jalalla rytmittäen, ok

--------------------

Lopussa "viihdytän lasta ja koiraa" juoksutettiin Konstan kanssa Ristyä meidän välillä, juoksi lujaa ja joku hyvä stoppi tais tulla myös :)

 

Tunnariin tarttumista ja nostoa + pa tuloa ollaan alettu tekemään kotona keittiössä. Koitetaan muistaa, että on kallis aarre-> ei saa pureskella...