Risty velloo juoksun löysissä jälkimainingeissa, voi huh ja puh :/ Heitettiin pohjoisen keikka ja koitetaan sotia löysyyttä vastaan runsaalla liikunnalla, lopputuloksena oli paluumatkalla ontuva koira. Muita kantoi hanki (minä suksilla, ei ois muuten ;)), mutta Ripaa upotti vähän liikaa viimeisillä lenkeillä ja tästä seurauksena illalla ontuva koira. Voi Ripa rukka, onneksi nyt taas normaali ja ei enää ontumista.

Valeraskaus painaa päällä ja elämä on löysää trallattelua, joten en kauheasti yrittänyt reissussa treenailla. Risty käyttää häikäilemättä hyväksi myös sen, että lenkillä huomion vetäjinä on kaksi muutakin koiruutta ja kuuntelee sen minkä viitsii ja tulee aika viivellä jahka kerkeää. Ärsyttävää, pitäis vähän ottaa kurinpalautusta taas.

Tiistaina mentiin KooKoon treeneihin ja ohjelmassa oli kisamaiset, me tehtiin muistutteluvahvisteluita. Risty ja Pulmu odotteli autossa 2h kun koulutin muita ja Ripa sai treenata omista ekana:

Oli aika tomeran oloinen kun otin autosta, mutta yrityksestä huolimatta ei syttynyt leikkimään hallissa. Mentiin sitten nameilla ja ne kelpas hyvin, mulla namipurkki taskussa ja sai itse rohmuta siitä palkkaa väleissä.

-Seuruuta; sivulletuloja ja lyhyitä pätkiä- tää tuntui pitkästä aikaa kivalta

-Istuminen jossain kohti seuruu pätkistä, istui varmaan ok ja käännyin palkkaamaan muutaman askeleen jälkeen.

-Maahanmeno ja seis hyppyleikistä- ok (kaikki avut) ja seis kutsusta- lihapulla lensi heti.

-Paikalla makuu Jessen kanssa, tämä ok!

-Metallinouto; alku kisamaisesti, peruutusapu paluuseen (liikuin taaksepäin muutaman askeleen mutta hiljaa), meno hyvä, poimimiseen pien älähdys ja paluuseen nosti laukan, mutta loppu ravissa. Sivulla jäi vähän kauas, mutta piti hyvin ja luovutuksessa odotin että otti itse pään pois.

-Hyppynouto; kisamainen- ok, paluun aloitti ravilla mutta ihan ok paketti.

-Tunnari; vieraat kasa ja oma erillään- meno vauhdilla, haistoi nopsaa oman ja otti pian- paluu ravilla ja pureskeli aikalailla, mutta piti sivulle saakka+ siinä rauhoitti suun.

Ehkä tää tästä... Helppo, kiva ja onnistunut treeni. Ruutu olis pitänyt ottaa, mutta jäi ottamatta.