Piiitkä aamulenkki Urpolan kympillä ja pikku treenit viereisellä jaliskentällä. :) Keskitytiin pelkästään leikkimään, ei muuta palkkaa:

*Noutoa

2 x pito, josta vapautin leluun. Piti suht ok (aika löperösti, mutta ei pure) ja ihmeissään kun hihkaisin "vapaa" ja tempaisin lelun esille. Innoissaan poukkoili kapula suussa lelun perässä ja kun heitin lelun niin mietti vielä hetken mihin kapulan laittaisi ennen kuin vaihtoi leluun. Toinen pito parempi ja särmä! Sitten kutsunouto tosi kaukaa, kevyessä laukassa lähes perille, sivulle kääntyi vähän epävarmasti mutta ei pudottanut kapulaa/ kerennyt pureskella kun hihkaisin istumisesta heti jeet ja lelu esille, "saalisti" hyvin, edelleen ei laskenut irti kapulasta, otin siitä toisella kädellä kiinni ja saalisti lelua + veti kapulaa vastaan. "Kiitos" ja irrotti/ vaihtoi leluun. Kolmas yritys oli poimiminen, kiersi kapulan ennen kuin tarttui ja sivulla luovutus + leluun. Tää vois myös olla nyt välillä hyvä palkkaamiskuvio.

*Seuraamista

Pätkät seuruuta (en hurluttanut kummemmin enää lelulla, rauhallinen aloitus) ja hyvästä suorasta lelua.

*LT

Yli pitkä matka ja sai ampua leluun (esille vasta just kun oli melkein kohdalla), tää oli ehken jo vähän liikaa, leikki vähän "huolimattomasti".

Eli: lelutreenit pitää olla TOSI LYHYITÄ! LOPETA AJOISSA!