Aamutreeniä ennen töihin menoa.

*Ruutua

Otin Blondin halliin kun tein ruudun, odotti ovella maassa ja näki kun laitoin nauhoja ja taputtelin vielä vähän maata. Menin B luo, pannasta kiinni, hetsasin "missä ruutu" ja kun nyki hyvin niin lähetin; meni jumaleissönin hyvällä vauhdilla suoraan alustalle ja stoppasi sinne seis käskyllä :) Lihapulla lensi! Muutamia toistoja ensin lähempää ja sitten vähän kauempaa ilman alustaa, menee nyt varmemmin ja hyvällä vauhdilla eikä mitään haahuilua/ haistelua

*Noutoa

3xpito, tarkkana olin huomauttamaan ja teki hyvin!, 1x kutsu-Hyvä! ja 1x pomiminen väliltä ja sivulle- Hyvä! Hyvä Blondi!!!

*Seuraamista

Ensin pa ja palkkaa (namia), sitten pidempää pätkää, käännöksiä ja pys ja kun seurasi hyvin ja rauhassa namia ja leikkiä. Leikittiin ajatuksella ja B leikki tosi hyvin!

*Liik ist

Tää oli taas niin vaikea ja jankatiin ja jankattiin. Mä oon niin huono :(

*LT

Kutsu maasta, suul+km ja lihapulla lensi heti. Maahan pari kertaa, koitin antaa kroppa-apua reilusti, tulee silti "näpeille".

*Kaukoja

Yksittäin ja pientä sarjaa, palkkaa heittämällä ja sivulta. Sarjassa teki m-s vasta 3. käskyllä, muut ekalla, i-s peruutti taas aika reilusti. Maahan hyvin! Aloituksen maahanmeno on nyt tosi hyvä, palkkasin sen taas aina.

Lopuksi taas leikkiä, leikki edelleen hyvin. Jahtaa, tarttuu, vetää ja kun saa lelun, heittää lenkkiä (koittaa välillä kyllä jäädä repimään, mutta menen "haastamaan silloin uudelleen) ja uutta että tulee tarjoamaan lelua myös mulle takaisin!! Lopuksi sai kantaa ja pitää lelua, nappasin pois vasta kun itse pudotti. Ihanaa kun se leikkii!!