Oltiin etuajassa ja Risty pääsi treenaamaan häiriön alla kun Avolaiset hallissa samaan aikaan:

*Seuruuta ja kontaktia; tarkka ja tomera :)

*Liikkeestä istuminen, hyvä!

*Kaukoja; eka seiso ei ensin onnistunut (makas vaan tai nousi istumaan), mutta kun sain sen kaivettua niin sitten teki hienoja vaihtoja. Pitäs vaan lähteä pelittämään heti...

*Tunnari; vanhoja kapuloita hallilta, rivi (vieraat parin kekoja) oma kolmas oikealta. Tässä oli aika paljon häiriötä kun muut touhusi samaan aikaan, tein seinäänpäin. Vapautin namiin ja lähetin siitä haistelemaan. Haisteli aika vauhdilla, mutta ei nostellut, tarkisti rivin pari kertaa ja otti oman. Paluu ravissa, pureskeli vähän sivulla. Mutta oma tuli ja pysyi suussa sivulle saakka :)

*Luoksetulon stoppeja

*Ruutu; ensin kokonainen ja se oli hieno, paitsi just kun oli menossa ruudun eturajan tuli "olen_tosi_pätevä_hau!! Tiedän, että ääneen pitäis puuttua, mutta kun oli niin tomera ja näytti siltä että on tosi tarkka visio mitä on tekemässä ja paikka oli tosi hyvä. Tein kuitenkin loppuun kun olin suunnitellut, teki hyvin ja palkkasin. Sitten paikkaa; menee aikamoiseksi pyörimiseksi jos en heti kuittaa/kelpuuta ekaksi tarjottua paikkaa. Mutta lähtee siis nopsaa korjaamaan eikä huuhaile tai haistele vaan pyörähti sähäkästi ja katsoi "kelpaako?". Söpö tomera vullukka :)

 

Ripa oli kiva ja kivassa vireessä, leikkikin väleissä tosi tomerana. Ihanaa kun se on tällainen!