Juoksu ja pakkaset, ei pääse halliin ja ulkona on aika kalsea treenata. Seli seli. Sisällä ollaan etsitty tunnaria, naksuteltu metallia, tehty kaukoja ja kaupallahan tosiaan voi vähän seuratakkin :) Kajaanin näyttelyissä treenattiin kun päästiin halliin, positiivista, että urosten perään huutava blondi pystyi keskittymään kuitenkin tokoiluun!

Tänään päätin, että juoksu ohi ja aamulla hallilla:

*Ruutua

Vietiin lelu yhdessä ja juostiin hallin toiseen päähän. Otin pannasta kiinni ja hetsasin-> jumaleissönin kovalla vauhdilla ruutuun ja nappas lelun ja kiikutti mulle ja leikittiin :) Lähempää ja seis+ lelu lensi. Kaukaa alustalle ja namia. Ok. Myöhemmin muiden liikkeiden välissä kerran "missä ruutu" ja annoin karata kun itse bongasi ja makkara lensi.

*Seuraamista

Kaikenlaista, tuntui ok:lta. Innokas mutta ei painanut. PA lirvahtaa takaa yli?

*Noutoa (hyppy)

Ensin osat; pito ja kutsu- huomautin pureskelusta ja vapautin sivulta kapulan kanssa + namia. Sitten kokonainen hyppynouto: heitto aika kauas ja tosi vinoon, mutta b selviytyi, en auttanut edes paluussa! Paluuseen otti pari ravi askelta ja kiihdytti hypylle laukan, pa ok. Pitää tarkkailla optimaali heiton pituus.

*Tunnari

Laudan kanssa. Jätin istumaan, vein oman (hajustin namilla myös), kutsuin vähän sivuun ja annoin namin+ lähetin, haisteli tomerana, merkkas oman, mutta koitti nostaa viereistä, palasi oman luokse. Kehui rauhassa kun oli palauttanut vähän matkaa ja otin pa saakka. Välissä kaukot ja lt ja viimeiseksi toinen toisella laudalla. sama aloitus, kapuloilla haisteli välillä myös maata mutta ei huuhaillut ja nykinyt vieraita. Otti oman ja lähti palauttamaan varovasti, pudotti aika lähellä, kannustin nostamaan uudelleen ja kehuen pa ja palautus pa. Hyvä Blondi!

*Kaukoja

vinkui mutta teki.. Peruutti johonkin seisomiseen aika paljon kun en ollut kehunut ed siirrosta, yrittää vähän liikaa..

*LT

Hypyn kautta stoppeja, OK!

Toinen tunnari oli viimeinen treeni ja siitä sai paaaljon makkaraa :)