Viikon koostetta:

Omassa pihassa ollaan puuhasteltu ruutua ja tunnaria+ keskiviikkona oltiin KooKoolla Satsun valmennuksessa. Siellä ruutu ja luoksetulo syynissä. Lauantaina kisat ja eipä siitä paljon kerrottavaa kertynyt; 170p. ja risat, liian monta nollaa :/ Ei se vaan onnistu niin ei. Musta vähän tuntuu, että mun helmasynti houkuttelu on vaan opettanut Ripan toimimaan lihapulla kourassa, mutta kun lihapullaa ei ole niin alkaa kyllä soveltamaan ihan omiaa.

Paikallaolo ok, vähän oli pyörittänyt alussa peppua ja siitä 9. Varsinainen kisa käytiin sekoitetussa järjestyksessä ja kahdessa osassa. Alkoi ruudulla ja positiivista se, että ruutu löytyi, vauhti ok, mutta meni maahan vasta toisella käskyllä. Seuraamaan ok ja tästä 8. Seuraamisesta saatiin (vissiin) kisan parhaat pisteet 9,5 (Jee :D), oli ihan jees ja Ripa ei edes tainnut pahemmin vinkua askelissa vaikka oli ihan tomerana. Kaukoissa laamaantui maahan (eka vaihto seiso), eikä noussut sieltä kolmannellakaan. mrr Sitten sai istumisesta rullaamaan kuitenkin muutaman vaihdon kun käskyt rääyin sillä varoin ettei kait vaihtoehtoja jäänyt. mrrr. Luoksetulossa latasin kaiken seissiin ja ok:han Ripa pysähtyi (jee!), lähti toiseen osuuteen vasta mun käskyllä (jee!) mutta sitten luppakorvat narikkaan ja läpät liehuen tuli suoraa sivulle vaikka yritin käskyttää toisenkin kerran maahan. mrrr. Riikka-tuomari vaan totesi "Olisit saanut 5 jos et olisi käskynyt toista kertaa maahan..." Olin kyllä ihan luottavainen, että toisella menis maahan ja sitäpaitsi ei nyt saa ihan possuksi heittäytyä ja juosta läpi! Tästä poikki ja kehän ulkopuolella kyllä m,uisti miten maahan mennään.

Toisessa osassa hyppynouto, istuminen, metalli ja tunnari. Noutoihin tais olla mulla Pulmun säädöt kun limppasin kapulan puoleen kenttään ja Ristyllä oli hyvin aikaa esitellä kapulaa ravissa palautellen. Ei ottanut paluuseen laukka-askeleita kuin yhden pakollisen hypylle kiihdyttäessään. Hyppynoudossa perusasentoon tullessa pureskeli kapulaa, mrr. Istumisen ryssin minä taas, en mielestäni tehnyt köskytyksessä mitään treeneistä poikkeavaa, mutta Risty seisoi istumisen sijaan. Ei ollut lihapulla kädessä niin eihän sitä viitsi istua tai sitten teen treeneissä ja kisassa jotain toisin... Metalli muuten ok, mutta ei mitään kiirettä paluuseen. Tunnarissa meni tosi hyvällä vauhdilla kapuloille, hämmensi vähän tassulla (olin varma että otti väärän kun näytti niin suurpiirteiseltä), pureskeli palauttaessa ja pudotti vielä vähän ennen mua "ohhoh sattupa"-ilme naamallaan. Poimi oman kuitenkin ja palautti pureskellen sivulle. Mä hämmästyin aikalailla kun olikin oma :D

Meidät valittiin mukaan KooKoon SM-joukkueeseen, eli jotain pitäis varmaan tehdä. Kyllä se kotona osaa, mutta se ei ihan nyt riittäis :) Tänään Lähemäen jaliskentällä oli taas vähän diipadaapaduu fiilis päivällä; teki kyllä ok:t luoksetulotreenit pilkottuna, mutta tunnarissa toi 4 väärää ja metallia ei olis viitsinyt poimia. Kotipihalla oli tosi tomera illalla ja teki hienosti tempurataa hyppyä-kaukoja ja ruutua.