Juoksut oli ja meni, Risty oli aivan sekaisin anoppilan vanhasta mopsista. Normaaliin koitetaan palata, vaikka hormoonit ja helle tuntuu painavan tassuissa. Kotipihalla jokunen treeni+ eilen Lähemäellä ja tänään kentällä.

*Nouto

Tuntuu tulevan yllättävän usein laukassa takaisin kun vaan osaa tehdä vähillä toistoilla ja oikeassa mielentilassa. Vieras kapula + kauempana ollut metalli näkökentässä sekoitti poimimista tänään, mutta uusinnalla ok (siis ihan hypyn kauttakin)

*Kaukot

Paljon ihan läheltä ja tekniikkaa myös

*LT

Mulla on asennevamma tätä liikettä kohtaan... Tänään tehtiin ruokakuppi edessä_pysäytys_vapautus kupille. Etutarketilla leikitty, mutta ei lienee johda mihinkään pidemmälle.

*Ruutu

Välillä bongaa, välillä ei. Oon koittanut tehdä nyt niin, että teen ruudun ja vien kupin + haen blondin ja koitan saada bongaamaan kaukaa. Läheltä paikka treeniä; tarjoaa aikalailla pyörien. Nyt ei haistelu onneksi ole ollut pahin ongelma. Loppua otettu luvattoman vähän kun keskitytty tuohon löytämiseen/ paikkaan.

*Tunnari

Välillä tekee, välillä ei. Tuntuu olevan vähän sama kuin noudossa joskus; jos huvittaa niin etsii oman ja jos ei niin tuo mitä sattuu.

ja eikun treenataan... Kisoja tulossa 28.8. Laukaa ja 4.9. Mikkeli, näihin siis ilmottauduttu.