Kisa studiosta moi :)

Tänään torstaina ollaan vietetty sitten harjoituspäivää. Aamulla herätyskello soi jo 5:00, Satsu ulkoilutti Wemman läheisellä nurmella ja suunnattiin alakertaan odottamaan hotellin lupaama "aamupala" pussia. Alhalla odottelikin jo muutama muukin, eli kaikki joukkueeet olivat lähdössä kisahallia kohden. Napsittiin aamupalapöydästä evästä ja suunnattiin pihalle bussia etsimään. Joukkueita noutamaan oli järjestetty yksi bussi, joka oli auttamatta liian pieni koko porukalle. Osa eri maiden joukkueista oli ystävällisesti varannut paikkoja myös koirilleen (istuivat penkillä) ja suomalaiset saivat ängetä jämäpaikoille, kun ei uskallettu jäädä odottelemaan tuleekohan sieltä toinen bussi. Eli istuttiin mihin mahduttiin, minä ja Wemma käytävälle :) Pipa oli jonottamassa joukkueen aamupaloja ja bussi starttasi, mutta kyydissä olivat kaikki tärkeimmät eli joukkueen jäsenet.

Matka hallille kesti reilun tunnin, liikenne oli aika ruuhkaista loppumatkasta, mutta perillä siis ajoissa. Ell tarkastus oli melko pintapuolinen, seurattiin portista muita joukkueita ja päästiin näppärästi sisälle ilman lippuja ja sen kummempia selittelemättä. Leiri pystyyn ja Wemmalle häkkiä ostamaan, kun Satsu unohti kevytboxin kotiin. Sopiva löytyi, kun saavuin sitä papparaiselle esittelemään niin totesimme koon aika reiluksi, mutta mahtuupahan jäseniään venyttelemään :)

Suomalaiset treenasi, tunnelma oli hauska ja kaikkien treenit taisivat mennä pääosin suunnitelmien mukaan. Matto tuntuu aika liukkaalta, huomaa heti kun on koiria mitkä juoksee lujaa :) Aikamoista säheltämistä oli monen maan treenaaminen, kun huiskivat kentällä kaikki yhtäaikaa. Suomalaiset treenasivat vuorollaan yksi kerrallaan ja etukäteen suunnitellut liikkeet. Jokaiselle oli aikaa 3,5min, Pipa vahti kelloa ja muut avustivat. Minä sain juosta papparaiselle kapuloita ja palloa oikeaan paikkaan. Loppuun jäi vielä 3min vapaata puuhastelua koko porukalle, jolloin halukkaat pystyivät vielä ottamaan pikkupätkät treeniä. Ei voi kun todeta, että kyllä suomalaiset ovat taitavia, toivotaan että edelleen niintä maailman parhaita! Kovasti herättivät treenit myös kiinnostusta muissa joukkueissa, videokasmeroita taisisurrata aika monta kehän laidalla.

-------------------------

suom. huom vielä treeneistä:

Oikeastaan ainut ihan "uus" juttu oli, että yksi venäjän joukkueen jäsenistä harjoitteli tunnaria metallisilla kapuloilla. Siis ihan tunnarin kokoisilla pulikoilla, jotka olivat onttoja ja metallisia. Pääteltiin, että ongelmana taisi olla kapuloiden pureskelu, vaikka ei ne metallisetkaan näyttänyt sitä estävän ;) Norjalaiset hurluutti koiriaan eniten ja niiden treenit oli aika pitkälle "juostaan juostaan ja juostaa pirun kovaa". Yllättävää, miten monet harjoittelivat treeneissään myös tunnaria ja ei missään kovin rauhallisessa ympäristössä, kun samassa kehässä joukkuetoverit vetivät samaan aikaan luoksetuloa ja noutoja, ihme etteivät törmäilleet sen enempää!