Risty sai tuomarilta otsikon mukaisen lisänimen, sopisi kuulemma paremmin kuin oikea rekisterinimi. Tänään siis Pieksämäellä Voi luokassa, kaikki mahdollisuudet ykköseen, mutta kun ei vaan riitä niin ei riitä. Tuomari Tommi (Varis) ei tykännyt piippaamisesta ja se näkyi pisteissä. En kyllä mäkään tykännyt. Tuntui hyvältä, kuulosti pahalta, ilman ääniä näyttää videolla kivalta :) Kootut selitykset:

Paikallamakuu 8:

Vinkui alussa ja ekat 1/2 minuuttia, hiljeni sit kuitenkin onneksi. Oli taas aika vinossa (menee vinoon maahan?). Muuten ok

--------------------------- Risty kisasi luokan viimeisenä (3.) ja kaksi ekaa teki hienot ykköset (tätä en kuitenkaan tiennyt kehään mennessä). POsta Risty palkan jälkeen autoon ja hetki ennen omaa vuoroa ulos; kaukojen eka ja puukapulan nosto ja sitten laitoin maahan hallin ulkopuolelle odottamaan- vinkui :(------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraaminen 7

Vinkui alussa ja varsinkin askeleissa, ilman ääntä videolla näyttää muuten hyvältä. Asetteli itseään perusasentoihin (häsläs vinkuessaa ja tajus kuitenkin etsiä oikean paikan?). Kontakti tais olla aika hyvä, eikä törmäilty käännöksissä edes pahasti.

Istuminen 8,5

Taisi tässäkin ujeltaa jotain, mun käsky kak-si jakoi-nen aika vahvasti, mutta istui :) Kävelin aika hitaasti tai luulin ainakin käveleväni, ei näyttänyt hassulta videolla.

Luoksetulo 0

Tais vinkua jätössä ja lähti lujaa, ei aiettakaan pysähtyä. Annoin vaikka mitä merkkejä enkä loppujen lopuksi sitten kuunnellut edes liikkuria. Mutta koira ei siis tehnyt kumpaakaan pysähdystä, iloisesti tuli kyllä loppuun saakka. Extra huomio: erityisen urpo ohjaaja!

Ruutu 7

Taas tais vinkua alussa. Bongasi hyvin, meni kovaa hyvään paikkaan. Hätäilin taas maahan käskyä ja ei kuullut (kuunnellut) ja jouduin antamaan toisen. Seuraamaan vaikeaan kulmaan kovaa ja oikealle puolelle :) Hyvä Blondi!

Hyppynouto 9

En muistanut et täällä on hassut kapulat, otin ohjatun kapulan. Pomppi heitossa aika iloisesti. B odotti käskyn hyvin, meni vauhdilla, taisi vähän älähtää kapulalla ja reippaasti takaisin. Hetken tuli sellainen olo mulle, että tuleeko takaisin ohi hypystä, mutta hyvin hyppäs :) Tää menee nyt hyvin (kunnes taas kosahtaa sanois kokeneemmat)! Taitava Blondi!

Metalli 7

Taas malttoi odottaa käskyn hyvin, meinasi poimia vauhdilla, mutta vieraan kapulan paino yllätti ja joutui vähän säätämään. Sitten ravissa takaisin (näytti ihan siltä että meinaa lähteä palauttamaan laukassa!). Täytyy muistaa harjoitella vierailla kapuloilla!

Tunnari 8

Hyvin istui alun, reippaasti kapuloille, heti näin et bongas oman, mutta tarkasti vielä pari ja tassulla kauhaisten oma suuhun. Palautti osin laukassa, kikkaili ja heitti kapulaa syvemmälle suuhun mun lähellä, mutta piti ok loppuun saakka. Tais vähän puraista lopussa kapulaa? Mutta söpö oli :)

Kaukot 6

Perus setti; seilasi ja älisi, teki kyllä kaikki ekoilla.

Kokonaisvaikutus 8

"Kauheesti on kaverilla asiaa" kommentoi tuomari.

------------------------------------- yht. 209,5/ III palkinto

No ei olis riittänyt luoksetulon pisteilläkään ykköseen, hemmetin älinä ja mun sählääminen lt:ssa! Satsu "The Coach" ja treenikaverit oli ihanan kannustavia ja lupas korjata meitä. Niinasta ja Mirasta tuli piirinmestareita ja jo toinen ykkönen EVLstä, ONNEA! Mulla on viel 4 kisaa aikaa saada se ykkönen tai lyön vullukoiden enarin...