Kerrankin kunnon pitkä aamulenkki Torniksella, emännällekkin tuli hiki sauvojen kanssa heiluessa :) Blondi täynnä takiaisia, tietää illalle selvityspuuhia... Lenkin jälkeen pikku treeni muhkuraisella parkkiksella:

*Merkkiä

hassua kun se koittaa miettiä, mut tuntuis et joku ajatus ja kokeilin sivulta lähettämistä kans. Ihan lähellä vielä ja ei kai sais käyttää käsimerkkiä? Oon nyt vielä auttanut kädellä.

*Seuruuta

Käännös vasempaa ja seis, tukistin pepusta jos oli lörppö. Huomionarvoista: ei äännellyt yhtään (vaikka tukistinkin) ja yritti tosiskarppina. Hyvä blondi! Sivulle tuloja myös ja vähän suoraakin.

*Tunnari

Nameina "vain" gobiteneitä, eli aika eri haju varmaan kuin yleensä. Kasa levällään ja oma piilotettuna. Tässä odottaessa (maassa) alkoi vähän vinkumaan (stressaa vai komentaa?) kun hain tavaroita autosta ja laittelin kapuloita. Aloitin silittelemällä hiljaiseksi ja annoin namin ennen lähetystä. Meni hyvin ja hiljaa, haisteli tosi uutterasti kapuloilla ja vähän ympäristön nurmeakin (etsi piilotettua?) ja merkkasi musta useamman kerran oman. Otti viimein kuitenkin oman viereisen. Kävin asentamassa omaa ja uusinnalla haisteli vielä tarkasti ja toi nyt oman. Aika vaikea kun vieraita oli paljon ja oma ei niin hajustettu kuin normaalisti? Nyt kuitenkin haisteli uutterasti!

*Kaukoja

Läheltä ja parista metristä, nyt meni hienosti maahan taaksepäin kun annan "työntävän" käsimerkin ja m-s ilman peruutusta kans "nopeammalla käsinostolla". Tässäkin oli tosi hiljaa!

Loppuun tunnarin uusinta, haisteli jonkin aikaa kapuloilla, mutta nyt otti oman Jee!! Palkka sivulta. En tiiä pitäiskö tässä palkata jossain kohti myös aikaisemmin (palautusmatkalta), mutta pelkään et oon tosi huono ajoittamaan ettei B rupea odottelemaan/ennakoimaan vapautusta. Kun tuo palautus ei oo ollu ihan iisi juttu...

En tiedä auttoiko lenkki, tän viikon "hyvä suhdetoiminta" vai mikä mut B oli kivan tuntoinen ja oli hiljaa! Toivoa?