Tänään oli Kaakin vuosikokous ja yhdistyksen talvipäivät. Kokousteltiin savuisessa mökissä (takka ei oikein vetänyt) ja sitten juoksutettiin koiria pihapiirissä. Blondin kanssa vähän tokoilua, häiriö pitää hyödyntää. :)

SEURAAMISTA ei ollut edes namia ja en harrastanut mitään houkuttelua, mutta kun kutsuin Blondin leikkimästä pois ja otin sivulle, se oli valmis tekemään hommia heti. Teki tosi tomeria askelsiirtoja ja seuruutin melko pitkiä pätkiä ja oli tosi tiiviisti ja tomerasti mukana! Alkaa olla asenne kohdallaan!! Ei oo turhaa tahkottu kontaktia ja asennetta koko vuosi, tää tuntui kivalta! Palkkasin hanskalla ja vaikka ensi reaktio oli vähän hölmistynyt, leikki kuitenkin sitten hyvin!

Hain sisältä palan makkaraa ja tehtiin tunnari. Häiriönä lähistöllä hengaillut enkkuherra, jolta B koitti suojella tunnareita(=juoksi kasalle ja "räyh" piinaavalla tuijotuksella "nää on mun!"). Eka yrityksellä enkku ajautui vähän liian lähelle, mutta B etsi kuitenkin oman ja palautti. Ajettiin häiriö kauemmas ja uudestaan; oma löytyi ja palautui sivulle saakka. Hyvä Blondi!

Liik ist suorapalalla; ei ongelmia!

---------

Koutsin kommentit: nyt vois alkaa harjoitella tunnariin sitä ohjaajan kääntymistä myös. Blondi kun voi olla vähän blondi siiäkin :)